Кадиев: Не очаквайте чудеса от мен, но мога да предложа относително бързи мерки

Снимка: БГНЕС

Основната ми мотивация е, че искам хората, на които не им харесва София, да имат подготвена алтернатива – някой, който познава общината и може с няколко действия да задвижи машината по-добре, някой, който ще им предложи честно управление. Аз всъщност не мога да им предложа кой знае какво друго. Не очаквайте чудеса от мен. Градът няма от утре да стане Ню Йорк, но мога да предложа относително бързи мерки в няколко области – най-вече в областта на презастрояването, на финансовата дисциплина, на сигурността.

Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“ Георги Кадиев, който ще се кандидатира за кмет на София.

Изборът е прост! Ако искате повече Фандъкова, повече Диков и повече Бойко Борисов, гласувайте за ГЕРБ, каза той.

Моето решение беше 90% емоционално поради пълната безплодие и безсилие на партиите в София да предложат алтернатива на ГЕРБ. Както е тръгнало, на 26-ти сутринта, без никаква кампания, ГЕРБ ще спечелят 70%.

Кадиев припомни, че на изборите преди година е събрал най-много преференции в БСП и заяви, че е бил избран, за да бъде алтернатива на статуквото в партията, която от 10 години се опитва да промени.

От АБВ обсъждат подкрепа за кандидатурата на Кадиев, който категорично заяви, че не би станал член на партията. Според политика има два варианта за явяването му – независим кандидат или кандидат, подкрепен от широка коалиция. Той коментира управлението на Фандъкова начело на столицата:

Много неща се направиха. Много неща се направиха и по 3-4 пъти, например „Цариградско шосе“, но признавам, че има постижения. Метрото е постижение. Ремонтите, които правят в последните 5-6 месеца, също са добро нещо. Това, което бих искал да правим, е да надграждаме




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!