Фандъкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

ГЕРБ издигна отново досегашните кметове на софийските райони

Нови лица има в листата на партията за общински съветници

Снимка: БГНЕС

Софйската организация на партия ГЕРБ регистрира кандидатите си за районни кметове и за общински съветници в столицата. Досегашните кметове на софийските райони отново са издигнати, докато в листата на ГЕРБ за съветници има и нови лица, обяви Цветомир Паунов от предизбориня щаб:

Издигнахме като кандидат за кмет на Столична община безспорната кандидатура на г-жа Йорданка Фандъкова, която също ще бъде и водач на листата в София. Регистрирахме пълна листа на каниддати за общински съветници, колкото е броят на мандатите – 61.

Регистрирахме 24 кандидати за кметове на райони и, от 32 кметства, регистрирахме в 31 населени места, като в едно от кметствата ще подкрепим кандидат, който ще бъде издигнат от инициативен комитет.

Кандидатите, които са в листата за общински съветници, бяха номинирани на събрания, които бяха приети във всичките 24 районни структури. Това, което бих казал, че е като нов момент в структурите е, че се дава възможност на нови лица да бъдат в листите и най-вече, дали сме възможност за широко представителство на организациите към политическа партия ГЕРБ - това са “младежи”, “предприемачи”, “жени” и “старейшини”.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!