ОИК-Перник изготви график за извозването на изборните мтериали до секциите

Общинската избирателна комисия в Перник изготви график за извозването на изборните материали до секциите. Определени са шест лъча, както и отговорниците за тях от страна на общинската администрация и на Общинската избирателна комисия.

Извозването и предаването на книжата започва в 12 часа на 24 октомври и трябва да приключи до 18 часа. Графикът включва маршрута, населените места, секциите, в които ще бъдат доставяни бюлетинитe и часовия интервал, в който трябва да бъдат получени. 

Определени са вече и четирите секции, предназначени за гласуване на избиратели, които имат зрителни и двигателни проблеми. Те ще бъдат разположени в сградата на Професионална гимназия по техника и строителство в квартал "Мошино", в сградата на бившата Четвърта гимназия в "Изток", в сградата на читалището в квартал "Църква" и в сградата на основно училище "Св.Иван Рилски" в центъра на Перник. 

В изборния ден хората, които имат нужда да бъдат придвижени до тези специализирани СИК, могат да подават заявки за помощ в Община Перник на тел. 076 684 250.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!