Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

„Радио парк фест“ има своята супергрупа. Причина за появата й е Стефан Вълдобрев - актьор, композитор, музикант, режисьор.  Музикалният му стил е неподвластен на рамкиране, затова може би и търсенията му са го насочили към музиканти като Мирослав Иванов - китара, Веселин Веселинов-Еко - бас, Стоян Янкулов - барабани и Иван Лечев - китара.

Всеки един от „Обичайните заподозрени“ има собствена страница в историята на бълграската музика и присъствие в концертния живот у нас в продължение на десетилетия. Събрани на едно място те са взрив от енергия и професионализъм, поднесени по забавен, достъпен за всички зрители и слушатели, неповторим начин. Текстът на една от песните на „необичайната“ формация от „обичайни“ заподозрени е показателен за онова, което ви очаква на „Радио парк фест“:

По-високо. По-нагоре. Повече по много.

По-богато. По-голямо. По-добре по-ново.

По-велико. По-красиво. Малко по-такова.

По-дебело. По-широко. Опаковано. Готово.

По-любимо. По-активно. По-необходимо.

По-напред. По-набързо. По-веднага. По-живо.

От 2012 г. Вълдобрев с музикантите си от „Обичайните заподозрени“ работи на максимални обороти.

През лятото на 2017 г. турнето "Барът е до морето и морето е до бара" събира над 15 000 души за десет концерта. Малко групи могат да се похвалят с такъв рекорд. Една от най-успешните формации на българската лайв сцена ще ви се представи на Второто издание на „Радио парк фест“. Със сигурност този концерт ще е едно от големите събития. Очаквайте  най-популярните песни на супергрупата „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Хромозоми“, „Обичам те, мила“.

Ако все още не сте ги чули, ако не сте присъствали на техен концерт, ако не сте слушали  албума „10 ½“ – сега е моментът да се срещнете с тях очи в очи.

Денят, часът, мястото и главните действащи лица са осигурени от БНР.