Радиостудио, турнир по джаги и музикални игри за деца на Радио парк феста на БНР

| обновено на 15.06.18 в 10:56
Столичани и гости на София ще имат възможността да се забавляват и на монтирани върху метални конструкции палатки във въздуха.

Радиостудио на открито, турнир по джаги и музикални игри за деца очакват гостите на Радио парк фест, организиран от БНР с подкрепата на Столична община.

На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна в Южния парк столичани и гости на София ще имат възможността да се забавляват и на монтирани върху метални конструкции палатки във въздуха.

Каква е целта на занятието?! Разбира се, пълен релакс за посетителите - малчуганите да скачат на воля, а възрастните да изпият по чаша бира на фона на супер музикални изпълнения, всички да се запознаят с нови и интересни хора.Програмата за деца на 17 юни започва в 10.00 ч. с „Музикално образователно ателие - красотата на човешкия глас“, организирано от Музикална къща на БНР.

На 15 юни от 16.00 ч. и на 17 юни от 10.00 ч. БНР организира образователна програма за деца под мотото „Запознай се с радиото“. На място ще бъде построено специално оборудвано радиостудио, като целта е журналистите от БНР да покажат на подрастващите част от процеса, свързан с подготовката на продукциите – репортаж, новини и т. н. Записванията са обучение в тази категория ще се случват на място.

Програмата за деца на 17 юни пък започва в 10.00 ч. с „Музикално образователно ателие - красотата на човешкия глас“, организирано от Музикална къща на БНР. Певци от Смесения хор на радиото ще организират за малчуганите забавни музикални игри, музикална викторина с награди като на финала изпълнителите ще пеят на четири гласа, демонстрирайки своя талант.

В рамките на всеки фестивален ден на Голямата поляна в парка ще има турнир по джаги - за младша и старша възраст.

Две категории са определили организаторите за младша възраст:

     1. Родител с дете до 10 години.

     2. Деца между 10 и 16 години.

В състезанията ще могат да  участват само първите записали се 32 двойки като правилото важи за всяка от двете категории.

Всеки желаещ може да заяви участие на тел. 0896 368 664, от 10.00 до 20.00 ч.

Победителите ще бъдат възнаградени с тениски, чаши, BLUETOOTH колонки, ваучери за бургери и били и др.В рамките на всеки фестивален ден на Голямата поляна в Южния парк в София ще има турнир по джаги - за младша и старша възраст.

По време на фестивала националното радио ще подари на столичани и гости на София концерти на открито с виртуозния китарист Влатко Стефановски, който ще свири с Биг бенда на БНР. Ангел Ковачев ще представи новия си албум. Ще участват Прея и Preyah live band, рапърът Bobo & The Gang, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Dead Man’s Hat, Saint Electrics.

DJ MARTEN и DJ Rawland ще подгряват публиката.

Заповядайте на фестивала!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!