Радио Варна - другата сцена!

22 юли, понеделник - Премиера на книга „Раждане в страх или в наслада – можем ли да изберем?“

Снимка: Архив

22 юли, понеделник -Арт салон Радио Варна,  18:30 часа


„Раждане в страх или в наслада –
можем ли да изберем?“

Представяне на книгата
ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ
Вашето ръководство за безопасно,
удовлетворяващо и приятно раждане

Възможно ли е раждането да бъде нещо различно от познатата ни представа за болезнено и мъчително преживяване, нерядко съпътствано от сериозни рискове за здравето и живота на родилката и бебето? Възможно ли е даването на живот да бъде естествено благословено като щастливо и приятно събитие, доставящо радост и удоволствие, дори екстаз и пълно удовлетворение? Възможно ли е.....
Да, възможно е! Как? – Отговор на този и много други въпроси, свързани с бременността и раждането, дават световно признатите авторки, Елизабет Дейвис, акушерка, и Дебра Паскали-Бонаро, дула, в книгата си ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ. Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане, излязла в български превод в издателство Галера Либрис.
Заповядайте на представянето на първата по рода си книга на български език, която показва удовлетворяващия потенциал и трансформиращата роля на раждането в живота на една жена.Изключително земна и разбираема, книгата ясно описва физиологичния процес на раждането и факторите, които го подпомагат или забавят. Много ценно е обяснението на връзката между емоциите и раждането, на потребностите на бременната жена – физиологически, емоционални, духовни и сексуални, – за да се подготви за предизвикателствата на даването и отглеждането на новия живот.

Вход свободен



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!