Радио Варна - другата сцена!

Лекция “Радиестезия и здраве - Знанието е сила”

| обновено на 29.11.19 в 09:09

30 ноември, събота, Арт салон на Радио Варна, 11.00 часа

Лекция “Радиестезия и здраве - Знанието е сила, представена от Иван Паунов

Радиестезията е способност на хората чрез прости инструменти да откриват подземни води, рудни находища, метали, вредни излъчвания, да извършват енергийна медицинска диагностика на хора и животни; да подбират енергийно лечение, да проверяват за съвместимост между партньори в бизнеса и в семейния живот и др. Самият термин се състои от две думи: радио – означаващ излъчване на вълни и естезия, което означава чувстване, усещане, улавяне.

Защо е така? Защото всичко във Вселената предава и приема вълни. Това е непрекъснат процес. Способността на човек да “улавя” тези вълни и да ги разчита чрез радиестезични инструменти представлява радиестезията. Синоними на радиестезиятаса лозоходство, биолокация и други. Инструментариумът на радиестезиста включва махало, багети, багета-махало, радиестезични свидетели и др. Развитието на техниката спомогна за създаването специализирани уреди, като например цифров вълномер за регистриране на множество вълни и други, различни по предназначение апарати.

Основни акценти на лекцията:

* Защо Луи Тюрен нарича радиестезията „Наука на науките“? Принципите на Хермес Трисмегист и как неразбирането им води до път без изход. Моделът на атома на Ърнест Ръдърфорд и неговото развитие в радиестезичният инструментариум и как „науката„ отрича науката.

* Началото – как да измерим какво е полезно или вредно за нас – храни, козметика, лекарства, напитки, накити и някои „енергийни чудеса“?

* Представяне на Универсалната интегративна радиестезична методика – методът Пучко и неговото развитие и приложение сега, многомерният човек.

* Универсалната радиестезична методика като сфера за наблюдаване на енергийните дисбаланси в човешкия организъм:
  – точката в идеалния център на сферата и защо правата линия е „права и недостатъчна“ понякога, взаимодействия на сферата и правата линия;
  – външни влияния за енергийни дисбаланси на човешкия организъм – природни и не природни увреждащи въздействия;
  – собственият съществен „принос“ в енергийното ни разбалансиране или защо не трябва да строим жилище в блатото;
  – защо не следва да отричаме нищо, което не познаваме – тест за интелигентност?
  – да се защитим от каквото можем.

* Сдружението с нестопанска цел „Българско радиестезично общество“ и неговите цели.

* Време за въпроси.

ВХОД СВОБОДЕН!

За записване и повече информация:  0897757560 –Диана Вълчева, Член на Управителния съвет на Българско радиестезично общество




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!