Треньорът на Англия разочарован от равенството с Русия

Снимка: БТА

Селекционерът на английския национален отбор по футбол Рой Ходжсън заяви, че всички в лагера на тима са изключително разочаровани от пропуснатата победа срещу Русия в първия си мач от Евро 2016.

Островитяните допуснаха късен изравнителен гол във втората минута на добавеното време за крайното 1:1 в срещата от група "В".

Емоциите ми са сходни с тези на играчите. Ако кажа, че съм изключително разочарован, ще бъде малко. Бяхме толкова близо до заслужена победа и да я изпуснем минута преди края на добавеното време е трудно за преглъщане, но това понякога се случва във футбола. Никой не е застрахован от получаване на гол в края. Когато анализираме мача, ще искаме да превъртим много неща, но се надявам, че ще успеем да изтрием лошия спомен от допуснатия гол в последната минута. Важно е да си вземем поука и да забравим това попадение.

Играхме много добре в първите 45 минути и в последните 30 минути на второто полувреме. Не се представихме на ниво само в първите 15 минути след почивката, но постепенно отново си върнахме контрола. Имахме положения. Кейн и Рууни направиха пропуски, но при третото Ерик Дайър вкара. Знаех, че той може да изпълнява добре наказателни удари, защото го прави често на тренировките. Голът ни беше естествена последица от това, че ние почти през цялото време бяхме в около тяхното наказателно поле и в някои ситуации те бяха принудени да извършват нарушения, за да ни спрат, коментира Ходжсън.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!