Селекционерът на Уелс: Отстъпваме на Португалия по много показатели

Крис Коулман
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Селекционерът на уелския национален отбор по футбол Крис Коулман не се притеснява от наказанията на двама от основните играчи Аарън Рамзи и Бен Дейвис за полуфинала на Европейското първенство срещу тима на Португалия. 

Имам доверие на всички момчета. Те са наясно с изискванията, влизат със същата настройка и аз нямам притеснения за това кой ще започне като титуляр. Рамзи е един от най-добрите играчи на европейското, но има кой да го замести, каза Коулман на пресконференцията преди мача.

Очаква се Анди Кинг от шампиона на Англия "Лестър" да замени Рамзи в титулярния състав, докато мястото на Дейвис на левия бек ще заеме Джеймс Колинс от "Уест Хем".

Според Крис Коулман Португалия е фаворит за предстоящия мач заради по-големия опит на съперника.

Отстъпваме на Португалия по много показатели. Понякога се получава грозен мач, но трябва да си готов на всичко, за да останеш в срещата, каза още Коулман.

Той не смята да иска съвет от Гарет Бейл как да бъде опазена звездата на португалците Кристиано Роналдо. Двамата са съотборници в "Реал" (Мадрид) и се познават отлично.

Ключът към победата е правилната тактика. Трябва да се концентрираме върху своята игра. Роналдо е един от най-добрите в света, но Португалия има и други козове. Разчитаме на отборни действия, както го правим през целия турнир. Не е необходимо Бейл да ми казва как играе Роналдо. Гледаме го доста години и отлично знаем какво може той, каза Коулман.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!