Гарет Бейл: Горди сме с представянето си

Снимка: ЕПА/БГНЕС

  "Сега е трудно да се анализира нашето представяне, защото е непосредствено след мача. Разбира се, разочаровани сме, че не сме на финала. Но направихме всичко, което е по силите ни, на терена. Вложихме се напълно, заяви Гарет Бейл след поражението на Уелс с 0:2 от Португалия на полуфинала на Евро 2016.

  "Искам да благодаря на нашите привърженици за подкрепата днес, а и на целия турнир. Те бяха невероятни. За съжаление, португалците откриха резултата, а буквално в същия епизод ни вкараха и втори гол. Провървя им.

  "Ние се старахме до края на а възстановим интригата, борихме се, имахме 1-2 възможности за гол. Жалко, че не стигнахме на финала, но направихме всичко, което можахме. И за нищо не съжаляваме. Ние сме горда нация, сега се гордеем с постижението си. Разбира се, искахме много да играем на финала, да се борим за трофея и си го говорихме преди мача, но не стана.

    Попитан как би оценил играта на своя колега от Реал Мадрид и съперник в тази среща Кристиано Роналдо, уелското крило каза: "Той е роден голмайстор и не е никаква изненада, че отново вкара гол. Не искам да влизам в детайли какво си говорихме след края на мача. Сега съм с националния отбор на Уелс. Разочарован съм, но не е края на света. Ще намерим отново себе си и ще видите уелския дух отново в действие. Никой не очакваше да стигнем до тук, но ще има още наши успехи, завърши Гарет Бейл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!