Веселин Марешки представи част от предизборните идеи на партия "Воля"

Снимка: БГНЕС

Средната класа иска своето място във властта – стана ясно на Националната среща на малкия и средния бизнес с лидера на партия "Воля" Веселин Марешки. Той им обеща да работи за това всяко предприятие с до трима служители да получи представителство в Националния съвет за тристранно сътрудничество, за да общува директно с държавата. 

Веселин Марешки представи част от предизборните идеи на партия "Воля". Те включват преференциални цени, на които младите семейства със завършено средно образование да могат да купуват жилища:

Жилища на цена до 300 евро на квадратен метър без лихвено изплащане за десет години, което при жилище от 60 квадрата говорим за 150 евро на месец, с които реално за десет години всяко младо семейство става собственик на това жилище.

Висшистите ще могат да се възползват от мярката, дори и да не са семейни. От партия "Воля" представиха изчисления, според които само с намаляване на цените на горивата, между 30 и 50 стотинки, ще бъдат върнати около два милиарда лева в българската държава.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!