Вашите сигнали остават "глухи" за институциите, сблъскали сте се с проблеми или пък сте станали свидетели на интересна история, която искате да разкажете.

Вече има как – на специална платформа в сайта на БНР очакваме вашите снимки, видеа и кратко описание.

Пишете ни на "Подай сигнал", а нашите репортери ще направят проверка и ще разкажат в ефира на БНР, ще го покажем във "Вашият сигнал" на сайта ни и в социалните мрежи.

Проекти за енергийна ефективност за малките градове ще се приемат от септември

| обновено на 22.07.15 в 20:16
Снимка: БГНЕС

От средата на септември ще могат да се приемат проекти за енергийна ефективност за малките градове по програмата "Растеж и устойчиво развитие", съобщи министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова пред депутатите от парламентарната комисия по европейски въпроси.

Имаме готовност за част от училищата да обявим кандидатстването, както и да обявим за здравеопазване и пътна инфраструктура. Пътна инфраструктура са заявили своята готовност, ще ги поканим да представят своите проекти през ноември. Очакваме Министерство на здравеопазването да ни каже дали ще успее да отправим поканата за тях за кандидатстване през септември, дали ще имат готовност, защото за да могат да кандидатстват, те трябва да имат готови технически проекти каква апаратура, какви сгради, какви линейки, какви ремонтни дейности в спешните центрове, обясни Павлова.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!