Вашите сигнали остават "глухи" за институциите, сблъскали сте се с проблеми или пък сте станали свидетели на интересна история, която искате да разкажете.

Вече има как – на специална платформа в сайта на БНР очакваме вашите снимки, видеа и кратко описание.

Пишете ни на "Подай сигнал", а нашите репортери ще направят проверка и ще разкажат в ефира на БНР, ще го покажем във "Вашият сигнал" на сайта ни и в социалните мрежи.

България се включва във второто издание на Европейската седмица в подкрепа на стартиращи компании

България се включва във второто издание на Европейската седмица в подкрепа на стартиращи компании с организирани събития в София, в Пловдив и във Варна. Миналата година страната ни участва в инициативата с 15 000 нови предприятия.

Тази година събитията в рамките на седмицата ще бъдат посветени на иновациите и предприемаческата среда в България. Инициативата е подкрепена от Европейската комисия и е част от усилията в помощ на икономическия растеж и създаването на нови работни места чрез осигуряването на подкрепа за стартиращи предприятия. Дискусиите са посветени на усилията за правене на бизнес у нас, на европейските и нашите програми в подкрепа на бизнес средата и дават примери на български проекти за развитието от идеята до успешната компания.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!