ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Лошо време обхвана цяла Гърция

Лошо време обхвана цяла Гърция. До края на седмицата времето не е подходящо за почивка и плаж дори и по южните острови на страната.

Над цялата страни вали дъжд втори ден. Температурите се понижиха с повече от 10 градуса. Лошото време разочарова туристите, които напълниха хотелите в началото на септември. В Северна Гърция в района на Солун и Ксанти има наводнения и пожарната изпомпва вода от наводнени магазини и приземни жилища. Бурята превърна улиците в реки. Затруднен е трафикът на места, но няма прекъснати транспортни връзки. По високопланинските места има намалена видимост поради мъглите, предупреждават от пътна полиция.

Днес все още времето е подходящо за плаж, но само в южната островна част на Гърция. Според метеоролозите лошото време ще продължи и през следващите дни. На места от тази вечер се очакват по-силни валежи и вятър. През почивните дни температурите се запазват високи за сезона, но превалявания от дъжд и облачно време се очакват над цялата страна. До края на седмицата времето не е подходящо за почивка и плаж в Гърция.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!