ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Единият от нападателите в реанимацията на "Св. Анна" е с арабски произход

Снимка: БГНЕС



Ръководството на болница "Света Анна" в София съобщи, че единият от нахлулите вчера в реанимацията лица е от арабски произход с постоянен паспорт от Испания, временно пребиващ в България. Заедно с негов приятел двамата са нападнали шефа на отделението, който е със средна телесна повреда и мозъчно сътресение.

Директорът на болницата д-р Димитър Димитров посочи, че от здравното заведение са подали жалба до прокуратурата заради бития лекар от интензивно отделение.

Към 13.00 часа двама неидентифицирани младежи на 29 години, единият, от които е временно пребиваващ в България, от арабски произход, с постоянен паспорт от Барселона, плюс негов приятел нахлуват, забележете, в централна реанимация. Прецедент е и друго, защото тези господа не са никакви на нито един пациент, не са близки, не са роднини. 

Началникът на интензивното отделение доктор Димитър Николаков не е потресен от побоя, но очаква от утре близки на лежащите в реанимация също да подадат жалби срещу нахлулите с взлом мъже.

Вижте, аз съм статистика, аз съм поредният доктор, на който му е нанесен побой, но аз не искам да акцентирам върху това.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!