ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Генералният директор връчи голямата награда от играта на БНР по повод 80-годишнината на радиото

Снимка: Булфото

Първата награда в живота си получава от БНР 35-годишният слушател Петко Кривчев от град Брезово. Генералният директор на радиото Радослав Янкулов връчи ключовете от белия пикап на специална церемония в Мраморното фоайе на радиото. Наградата се връчва по повод 80-годишнината на БНР. На 12-и януари името на победителя беше изтеглено от Христин Стрижлев член на Управителния съвет на радиото, от томболата, която се разигра на живо в ефира на "Хоризонт" в присъствието на нотариус и беше излъчена картина и в интернет.

В самата томбола участваха повече от 10 хиляди слушатели, които посетиха юбилейните концерти на радиото във Варна, Бургас, Созопол, Шумен и Стара Загора.

Печелившият Петко Кривчев, който успя да пребори всички участници, сподели:

Това е първата ми награда в живота. И се надявам занапред да има повече случки такива щастливи в живота ми. Наградата е прекрасна, много ми харесва и с удоволствие ще си я карам, сподели победителят Петко Кривчев и добави, че след като са му се обадили, той просто не е могъл да повярва:

Не можах в момента да възприема какво се случи с мен. Искам да пожелая на всички занапред, слушайте радиото и винаги вярвайте, че късметът може да споходи всеки в тоя живот. Слушайте повече радио "Хоризонт". Вие наистина сте "Властелинът на ефира". 

При връчването на ключовете, генералният директор на БНР Радослав Янкулов даде и полезен съвет:

Най-важното нещо e винаги да работи радиото в колата, защото ще знаеш какво е времето, какъв е пътят, каква е обстановката, какви са новините и по този начин пътуването ти с тази кола ще бъде едно удоволствие и една голяма радост за теб. Помни, най-важното нещо е, Българското национално радио да звучи в колата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!