ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

В Софийския университет се открива кариерен форум "Златната ябълка на успеха"

Снимка: Таня Харизанова
26 български и чуждестранни компании участват в откриващия се днес кариерен форум "Златната ябълка на успеха" в Софийския университет "Св. Климент Охридски“. Студентите ще имат възможност да се срещнат с представители на фирми, предлагащи работни и стажантски позиции.

От 11.00 до 17.00 часа в аулата и централното фоайе на Ректората ще бъдат разположени щандовете, които очакват студентите от факултетите по класически и нови филологии, геолого-географски, философски, педагогически и юридически, разказа Николай Николов, управител на Агенция за подбор на персонал "Хорайзънс", които са партньори на форума.

Нямаме ограничения за завършен курс и в зависимост от това дали търсят просто възможност да се ориентират кариерно, могат да заповядат и студентите, по-ранен курс, от 1-ви до 3-ти. Ако са такива, които се интересуват от стаж, също могат - студентите от по-ранен курс. Тези, които се интересуват от възможност за почасова работа или за стартиране на трудов договор, естествено могат да заповядат и от по-горен курс.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!