ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Двама мотористи загинаха в Клисура, други 6 души пострадаха при катастрофа на пътя Пловдив-Карлово

Две катастрофи с тежки последици станаха в Пловдивско. Двама мотористи загинаха след рисково и безотговорно каране в Клисура. Шестима са пострадалите при друга катастрофа, станала рано тази сутрин на пътя Пловдив-Карлово. 

Трагедията в Клисура се е разиграла снощи, когато на излизане от града мотор без регистрационни табели, управляван от младеж без книжка и с още един спътник отзад, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в мотоциклет "Хонда", с който са се прибирали мъж и жена. На място са загинали 25-годишният младеж от първия мотор и неговият спътник на 40 години. От силния удар е пострадал мъжът от другия мотор, който е в болница с опасност за живота. Съпругата му е по-леко ранена, съобщиха от Пътната полиция. 

Междувременно, шестима души пострадаха при друга катастрофа на пътя между селата Калояново и Черноземен. Това е станало около 5.30 часа рано тази сутрин, когато два леки автомобила са се сблъскали челно. По-сериозно е пострадал шофьорът на първата кола. В другия автомобил са пътували петима младежи, три момичета и две момчета. Те са с различни наранявания и са под медицинско наблюдение в болница.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!