ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Вероятно и втори терорист от Париж е преминал през Гърция

Гърция - сирийци - билети
Вероятно и втори терорист от Париж е преминал през Гърция.

Медиите в Гърция публикуваха фериботните билети на терористите и пътя им през Гърция.
Сирийският паспорт, открит до тялото на един от терористите, е регистриран на остров Лерос. Гръцките власти сравняват отпечатъците на притежателя на паспорта и регистриралия се като бежанец на гръцкия остров. По непотвърдена още официално информация, френските власти за изпратили запитване и за още двама заподозрени за атентатите в Париж.

Гръцката медия “Прото тема“  публикува фериботните билети с имената на двама сирийци, единият от които е взривилият се до стадиона. Журналистическо разследване посочва пътя на терористите. Пристигат с лодка с бежанци на остров Лерос, вероятно в опит да не се регистрират, но лодката се разбива и властите извършват спасителна операция. Така двамата дават отпечатъци при регистрация. Прехвърлят се на остров Калимнос и от там на 5-ти октомври с ферибота за бежанци достигат до Пирея. Идентифицирания сириец Алмохамад е пътуват  заедно с друг сънародник - Алмахмуд. Това са имената, с които са пристигнали в Гърция.

Министърът на отбраната Панос Каменос заяви днес:

Ясно е,че заедно с жертвите на ислямо-фашизма, каквито са бежанците, пристигат и екстремистки елементи в Европа.Поставих този въпрос преди време пред НАТО.

Министърът допълни, че броят на мигрантите е толкова голям, че е невъзможно да се извърши проверка на всички.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!