ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Б. Борисов: Предприето е необходимото, за да не се допусне бежанският поток от Македония и Гърция да тръгне към България

Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов увери, че е предприето всичко необходимо, за да не се допусне бежанският поток от Македония и Гърция да тръгне към България. Армията и жандармерията са на границата, каза министър-председателят:

При тези дъждове долу буквално се наводняват лагерите и това са хиляди хора, сърцето ми се къса за тях, като ги гледам, но в същото време пък много ясно трябва да им се каже, че трябва да се върнат обратно в Турция и там по надлежния ред, за който се разбрахме завчера в Брюксел.

Мисля, че вие правите доста лоша услуга, някои от медиите, като ходите при бежанците и ги питате, защо не дойдете да минете през България. Аз не знам каква е тази политика, да ги подкокоросвате да идват да минават.

Като ги питате, вие ги привличате, елате да минете през България, но ние им казваме, не искаме да идвате в България, идете си в Турция и оттам по надлежния ред, за който сме се разбрали ЕС и Турция,  ще идвате в Европа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!