ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

БСП поиска оставката на кмета на община Стражица Румен Павлов

Общинската организация на БСП поиска оставката на кмета на община Стражица Румен Павлов. Той беше избран на тази длъжност като кандидат на социалистите. 

Общинската организация на БСП в Стражица е снела политическото си доверие от кмета Румен Павлов след като през април е прекратил членството си в партията, а на 16 август е освободил заместник-кметът Катя Петрова, която е  местен лидер на социалистите. Петрова посочи с какви мотиви е напуснал партията, избраният за кмет от БСП Павлов.
Че ще бъде кмет на всички.
Ето какво допълни областният лидер на социалистите във Велико Търново Валентин Ламбев.
Призоваваме господин Павлов, който за нас е предал доверието на членовете, симпатизантите на БСП да подаде оставка като кмет.
Защо не поискаха оставката ми, когато напуснах БСП, а именно сега, попита Румен Павлов и се мотивира защо е освободил заместник-кмета.
Катя Петрова съм я освободил за слаби резултати в работата.
Няма да подам оставка като кмет на общината, беше категоричен бившият европейски и вицесветовен шампион по борба, известен като Пантерата.
Гласовете, които съм ги получил, не съм ги получил, затова че съм бил от БСП. Получил съм ги, че се казвам Румен Павлов, световният шампион.
Социалистите в Стражица са изключили от партията кметът на село Кесарево Ваня Иванова след като е участвала в сбиване с 18 годишно момиче.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!