ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

16 нови автомобила очаква МВР-Бургас за работата по противодействие на битовата престъпност

Румяна Бъчварова
Снимка: БГНЕС

16 нови автомобила очаква Областната дирекция на МВР-Бургас, за да ги включи при работата по противодействие на битовата престъпност. Те ще пристигнат в следващите месеци, съобщи в Бургас министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова
Шест са приоритетните дирекции на МВР, където делът на престъпленията е най-голям и за тях се прави всичко възможно да се осигурят допълнителни автомобили, посочи министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.
По два автомобила от тези, които са зачислени на главните дирекции на министерството и очакваме в следващите месеци да дойдат и допълнителните нови автомобили, които да се включат в операцията и да подпомагат дейностите за Бургас. Това ще бъдат 16 нови автомобила.
Министър Бъчварова е на посещение в региона по повод започналата преди дни акция срещу битовата престъпност. Тя даде висока оценка за работата на Бургаската дирекция и уточни, че полицията в цялата страна работи добре за ограничаване на битовите престъпления. Министърът в оставка призна още, че в момента строителството на оградата по границата е спряло, заради обилните снеговалежи. Изграждането на съоръжението ще продължи при първа възможност. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!