ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Ерменков: БСП дава една седмица на ГЕРБ да решат проблемите с роднинските назначения

Снимка: БГНЕС

БСП поставя ултиматум на ГЕРБ до една седмица да изчистят роднинските назначения. Това съобщи депутатът Таско Ерменков.

В противен случай от БСП заплашват, че ще изнесат цялата информация, с която разполагат по общини и по областни управи, посочи още Таско Ерменков:

Разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки партийни назначения в държавата и даваме една седмица на ГЕРБ да си съберат тази свещена изпълнителна комисия, да си решат проблемите.

Таско Ерменков доразви схемата с роднинските назначения в енергийното дружество "Булгартрансгаз":

Схемата депутат и "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" е вече разширена със схемата "Булгартрансгаз" – "Булгаргаз" – Столична община – КЗК. Госпожа Юлия Ненкова, бивш заместник-кмет, сега председател на КЗК и наследена от госпожа Ралица Стоянова, заместник-кмет на общината и сестра на Стоян Стоянов, който е началник правен отдел в КЗК. В същото време Георгица Стоянова, член на КЗК, която е съпруга на Владимир Малинов от "Булгартрансгаз", началник на правен отдел.

На въпрос дали не би следвало от левицата да обмислят процедура по вот на недоверие към правителството, социалистите посочиха, че би трябвало премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да поиска вот на доверие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!