ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Шестима пострадаха при верижна катастрофа на АМ "Хемус", временно е ограничено движението в изпреварващата лента

| обновено на 23.01.18 в 12:42
Снимка: Николай Христов

Шестима души са пострадали при верижна катастрофа  на автомагистрала "Хемус", съобщават от столичната Спешна помощ. Инцидентът е станал тази сутрин близо до тунел "Топли дол". 


Минути преди 12.00 часа полицията започна да изтегля част от пострадалите автомобили от мястото на катастрофата. Тя е станала около девет часа сутринта, когато кола с добричка регистрация е ударила камион на Пътна помощ, а идващият отзад джип се е блъснал в двете превозни средства, които са били спрели по средата на АМ "Хемус". 

Общо шестима души са пострадали като двама от тях - мъже на 37 и 40 години, са настанени в болницата "Света Анна", а останалите четирима са прегледани на място от екипите на Бърза помощ и са освободени. Пред "Хоризонт" водачът на камиона на Пътна помощ, който е видял всичко, разказа:
Снимка

Карахме тук в тази лента, защото ей там имаше една спряла кола. В един момент тръгваме леко и ни удари отзад една кола. Слънцето беше много силно и заслепяваше, но като те заслепява слънцето, трябва да караш и по-леко! Аз съм вътре в колата, спрели сме, защото имаше задръстване - оттатък имаше  една спряла кола, трябваше да се блъснем в колата, ако не спрем.



При изследванията на двамата ранени мъже, настанени в болница "Света Анна", в кръвта им са открити следи от наркотици. Най-вероятно те са хероиново зависими, обясниха пред "Хоризонт" източници от МВР. По случая се води разследване.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!