ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Драматично-кукленият театър в Плевен представя четири спектакъла от 10.00 до 22.00 часа в събота

Снимка: teatur-plevenbg.com

В Плевен за първи път проектът "Театър в събота" се реализира в продължение на 14 часа.  Драматично-кукленият театър "Иван Радоев" отваря врати за малките зрители и родителите им с постановки от 10.00 до 22.00 часа.

Идеята е драматично-кукленият театър "Иван Радоев" да предложи театрален съботен празник за малките зрители и техните родители, обясни директорът Васил Василев:

"За първи път ще зарадваме зрителите в Плевен с четири спектакъла. Сутринта от 10.00 часа започваме за най-малките наши зрители "Бременските музиканти" с режисьор Александър Качов, и в 11.00 часа "Феята разказва" на режисьора Милена Мавродинова - един интерактивен спектакъл. Зрителите могат да очакват още за представленията от 19.00 часа и от 22.00 часа  нашият спектакъл "Вишнева градина", който ни донесе и две номинации за "Икар" - дебют на Антъни Пенев и номинация за поддържаща женска роля на Надя Дердерян. За първи път спектакъл от 22.00 часа - "Пощенска кутия за приказки". Предстои ни една много вълнуваща театрална събота".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!