Безплатно лечение на рак на гърдата с неинвазивен метод

Снимка: http://echotherapy.arthendo.com

Безплатно неинвазивно лечение на фиброаденом или доброкачествен рак на гърдата ще се извърши в Университетската болница по ендокринология в София, съобщи проф. д-р Русанка Ковачева. Екипът на проф. Ковачева ще приема диагностицирани с фиброаденом жени за безплатно лечение с новаторска и щадяща медицинска технология, която се нарича ехотерапия. След внимателен преглед и анализ на случаите, то ще бъде приложено на 20 пациентки, при които е необходимо лечение.

Ехотерапията представлява неинвазивен щадящ метод, който се явява алтернатива на оперативната интервенция без странични ефекти. Лечението се извършва с високоинтензивен фокусиран ултразвук. Проф. Ковачева използва този метод от 2008 година насам, като през такова лечение са преминали 150 пациенти, не само за лечение на доброкачествени образувания на гърдата, но и при заболявания на щитовидната жлеза. Какви са предимствата на ехотерапията, обяснява проф. Ковачева.

Желаещите да се запишат за преглед при проф. Ковачева могат да го направят на тел. 02 89 56 221 или 0879341879 или могат да изпратят имейл на адрес: mc.arthendo@gmail.com. За повече информация можете да посетите echotherapy.arthendo.com.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!