ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА И ДИСТАНЦИОННО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ПРИ ПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ И РЕФЕРЕНДУМИТЕ?

Вече няколко години "Българската Коледа“ осигурява рехабилитация и лекарства за Божидар Спасов

Трудно и тежко се гледа дете с увреждане и усилията са ежедневни, което за съжаление изисква и сериозно финансиране, споделя майката на Божидар Спасов от София. За неговото подобрение вече няколко години "Българската Коледа" осигурява рехабилитация, помощни средства и лекарства. 


Божидар се ражда с детска церебрална парализа, но впоследствие развива и епилепсия, разказва майка му Полина Божилова. С благодарност към дарителите и организаторите на "Българската Коледа" тя посочи колко е ценна помощта:
Сърдечно благодаря на организацията "Българската Коледа", защото там работят едни прекрасни хора, които познават нашите деца и познават нашите нужди – подават ръка в труден момент и вече 5 или 6 години подред кандидатстваме за отпускане на финансова помощ от "Българската Коледа", с помощта на която осъществяваме редица рехабилитации и закупуваме медикаменти, които не са по Здравна каса. Също така техническите помощни средства за дечица се отпускат само на три години – те не са пригодени точно за нуждите, не покриват цялата сума на техническите изделия, така че с подпомагането от "Българската Коледа" ние съумяваме да набавим необходимите технически средства за нашите деца. 

Родителите на Божидар отново ще кандидатстват за подпомагане.
Можете да помогнете с SMS на номер 1117 или да се обадите на телефон: 09001117. 


От звуковия файл може да чуете целия репортаж. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!