12+3

Some Details

Публикации

Владислав Христов

Ледена висулка "съедини" български автор с престижно издание за хайку

Владислав Христов (поет, журналист и фотограф) написа хайку, което беше публикувано в престижно онлайн издание за традиционната японска лирическа поезия. Asahi Haikuist Network е едно от най-стойностните издания за хайку, което събира автори от..

публикувано на 25.02.20 в 15:10

55 000 индустриални и 3000 битови потребители на ток от 1-ви юли излизат на свободния пазар

55 000 индустриални и 3 000 битови потребители на ток ще излязат на свободния пазар на електроенергия от новия регулаторен период - от 1-ви юли тази година. Процесът започва с най-големите битови консуматори на електрическа енергия, стана ясно по..

обновено на 25.02.20 в 14:58
Мирослав Попов

Мирослав Попов: Външен натиск спря Луков марш в България

„Това, че властите тази година успяха да осуетят провеждането на Луков марш , не означава, че всичко е наред. Забраната е вследствие на външен натиск“. Такова мнение изрази на нарочна пресконференция политологът Мирослав Попов...

публикувано на 25.02.20 в 14:47

Явор Райчев: „Ел Периодико“ е сериозна медия и проверява историите си

„Испанските власти не са дали официална информация, вестник „Ел Периодико“ е получил информацията по вътрешните си канали . „Ел Периодико“ е сред водещите вестници в Каталуния, който се води като еталон за журналистика. Това е сериозна медия,..

публикувано на 25.02.20 в 14:33
Директорката на Басейнова дирекция -Пловдив Цветелина Кънева

Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинение за безстопанственост на Цветелина Кънева

Пловдивската окръжна прокуратура повдигна обвинение за безстопанственост на Цветелина Кънева, директор на Басейнова дирекция Източнобеломорски район.  Според разследващите тя не е предприела действия за ликвидирането на незаконен сондаж в Захарния..

обновено на 25.02.20 в 14:08

Ловчанският митрополит Гавриил: Най-важните въпроси в църквата са се решавали съборно

Светият синод на Българската православна църква няма да изпрати представител на срещата на предстоятелите, свикана от Йерусалимския патриарх Теофил в Аман, столицата на Йордания. В предаването „12+3“ Ловчанският митрополит Гавриил..

публикувано на 25.02.20 в 14:02
Петромир Кънчев

Петромир Кънчев: Висшият адвокатски съвет трябва да разработи нов законопроект за адвокатурата

„Финансовият доклад на върховните органи, представени по време на Общото събрание на адвокатите, показваха огромни излишъци. Това значи, че са набирани вноски, които не са похарчени по предназначение и се държат по сметки. Отчетите не бяха..

публикувано на 25.02.20 в 13:45

Лора Симеонова: Новият коронавирус натрупва известна изменчивост

„ Вирусите коеволюират с цялата организмова популация, такъв е механизмът на живота . В своето разпространение - при всяко едно предаване, новият коронавирус натрупва известна изменчивост . Степента на заболеваемост е немалка“. Това каза пред..

публикувано на 25.02.20 в 13:19

Учение на летище София за посрещане на пътници със симптоми на коронавирус

На летище София се проведе учение за реакция при случаи на коронавирус. Гранични полицаи и представители на здравните власти показаха как трябва да се реагира, когато са установени пътници със симптоми на болестта.  Две млади момичета, пристигнали  у..

обновено на 25.02.20 в 13:00

Мерки за спиране на коронавируса и по сухопътните граници на България

Мерки за спиране на коронавируса започват да се въвеждат и по сухопътните граници на България. На граничния пункт „Капитан Андреево“ измерват температурата на преминаващите. Това са част от мерките, набелязани от новия Кризисен щаб, създаден вчера..

обновено на 25.02.20 в 12:58