12+3

Предаването „12+3“ се излъчва от понеделник до четвъртък по програма „Хоризонт“ след обедния осведомителен бюлетин. 

Водещи: Снежана Иванова, Петър Волгин, Даниела Големинова

Публикации

Стайнбек с нова визия

По повод 120 години от рождението на големия американски писател Джон Стайнбек на българския пазар ще бъдат преиздадени някои от най емблематичните му творби. С нова визия вече са "На изток от рая" и "За мишките и хората". Предстои да..

публикувано на 09.08.22 в 17:44
Соня Спасова

Ръст на жалбите за закъснели и отменени полети

"В Европейския потребителски център е констатирано увеличение на подадените жалби и сигнали за закъснели и отменени самолетни полети. Те са около една трета от всички оплаквания през последния месец". Това каза Соня Спасова, директор..

публикувано на 09.08.22 в 17:05
инж. Павлина Тодорова

Основен ремонт на улица в Плевен налага премахване на саморасли дървета

В Плевен започва основен ремонт на улица "Ген. Столетов". Фирмата, която ще изпълнява строителните дейности, поиска от еколозите да бъдат премахнати близо 30 дървета и друга растителност. "Става дума за храстова растителност..

публикувано на 09.08.22 в 16:43

Наличността и цената на газа - големите въпросителни пред обищините

Общините са изправени пред тежки решения в преддверието на зимата. Отоплението е въпросът с най-много неизвестни. Ще има ли газ и ток, каква ще е цената и ще могат ли да посрещнат тези разходи в детските градини, училищата,..

публикувано на 09.08.22 в 15:53

Явор Гечев: Бързо трябва да се действа по осигуряване на дърва за огрев

"Министерството на земеделието ще се опита да навакса и да се справи с кратките срокове, в които държавата трябва да отговори на забележките на Брюксел по Стратегическия план и на наредбите, които трябва да се изготвят, за да има шанс парите от..

публикувано на 09.08.22 в 15:50
Георги Марков

Георги Марков: Чрез въшлясване към демокрация

"Доналд Тръмп е в блестяща форма. Такава скорост е набрал, че ще помете демократите . Затова акцията от днес не ме изненадва. Това е безпрецедентно - претърсване на американски президент, докато той не е в дома си. В оставащите 90 дни до началото..

публикувано на 09.08.22 в 15:06

Весела Райчинова: "Зазоряване" не променя политическата картина преди изборите в Израел

" Примирието в рамките на военната операция "Зазоряване" има опасност да бъде взривено . "Ислямски джихад" твърди, че ако Израел не изпълни условията, битката ще бъде подновена". Това каза пред БНР Весела Райчинова, кореспондент на..

публикувано на 09.08.22 в 14:05
Зорница Илиева

Зорница Илиева: Ердоган винаги оставя вратичката отворена

"Турският президент Реджеп Ердоган винаги е играл на ръба - мост между Изтока и Запада. И в същото време - острие на Запада - на НАТО или на западната политика. Той ще се опита да запази тези позиции и за в бъдеще... Той се стреми да събере много..

публикувано на 09.08.22 в 13:43
Явор Дачков

Явор Дачков: Подлъгахме се по чара на Петков и Василев, а те ни потопиха в енергийна криза

" ПП агресивно се опитват да прехвърлят вината за енергийната криза, в която хвърлиха България, върху служебния кабинет . Последствията от техните политики ще се проявят след два-три месеца. Зимата ще е тежка. За тях е важно..

публикувано на 09.08.22 в 12:59