Подкаст на српском
Величина текста
Бугарски национални радио © 2024 Сва права задржана

В Бургас беше открито туристическото изложение "Вашата ваканция 2014"

Фотографија: Венета Николова

В Бургас беше открито туристическото изложение "Вашата ваканция 2014", което представя над 60 общини, хотели, неправителствени организации и туроператори от България, Гърция, Турция и Италия.

Очакванията на представители на две от общините - Троян и Созопол:

В това изложение участваме за първи път, тъй като беше похвалено като едно интензивно изложение с голяма активност. За момента сме доста доволни от това, което виждаме.

Много са важни също и контактите, защото ние тук успяваме да контактуваме както с туроператора, работещ на наша територия, също и със специалисти, работещи в сферата на туризъм, ползата е безспорна.

Сред официалните гости беше и директорът на дирекция Туристическа политика в министерството на икономиката и енергетиката Мария Иванова.

Безкрайно съм щастлива, че на изложението участват толкова много общини. И нека това участие в българските изложения на общините да продължи. За това ще помогне и новата оперативна програма "Региони в растеж". Отново общините ще бъдат бенефициенти. Отново става дума за туристически атракции. Така, че тези проекти могат да получат своята устойчивост.

Туристически забележителности, древни ритуали и магически пътища ще съпъстват вашата ваканция.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!