Подкаст на српском
Величина текста
Бугарски национални радио © 2024 Сва права задржана

Емил Костадинов влезе в борда на директорите на „Национална спортна база“

Фотографија: ЕПА/БГНЕС

Емил Костадинов е новият член на борда на директорите на "Национална спортна база". Новината, че нейният съветник вече е част от управлението на дружеството, беше съобщена от служебния министър на младежта и спорта проф. Данела Дашева преди началото на днешното заседание на правителството.

За момента това е факт. Без възнаграждение. В момента обмислям, търся възможности да има друг член, който да работи активно в Борда, заяви проф. Даниела Дашева.

Проф. Дашева разясни, че е направила смените по целесъобразност, защото "досега бордът не е имал активно участие“.

В момента извършвам проверка за тяхното състояние и ще имате пълна информация. Притеснява ме това, че те не събират достатъчно средства, за да се реновират тези бази. Предполагам, че знаете в какво състояние са по-голяма част от базите към момента. Това е отговорност на ръководството на базите да търсят възможности за усъвършенстване и модернизиране на тяхната инфраструктура. Министерството само по себе си няма право. Базите са търговски дружества, коментира още спортният министър.

Досега в борда на НСБ влизаха изпълнителният директор Пламен Манолов и членовете Емилия Груева, Антон Попов, Красимир Керезов и Стоян Танев. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!