Радио Варна - другата сцена!

Концерт посветен на годишнини на Станислав Монюшко и Панчо Владигеров

КОНЦЕРТ ПОСВЕТЕН НА 200-ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА СТАНИСЛАВ МОНЮШКО И 120-ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ Съвместната работа в Националната музикална академия в София, обединява желанието на няколко утвърдени в професията си..

обновено на 07.05.19 в 12:50

Барокова и класическа музика ще звучи в Радио Варна

16 април, вторник, 18:00часа, Концертното студио на Радио Варна Концерт на барокова и класическа музика на триото „Класика“ в състав: Румяна Петрова – флейта, Вяра Грънчарова – виола да гамба, и Борис Павлов – класическа китара. Ще звучат творби..

обновено на 16.04.19 в 14:44

Интернационална музикална колаборация с Мартин Койл

Вечер на интернационална музикална колаборация, в която Мартин Койл – музикант, член на Съвет по изкуствата на Северна Ирландия / Arts Council of Northern Ireland / , представя своите нови творби и модерни аранжименти. През последните няколко..

публикувано на 05.04.19 в 18:25

Камерен концерт на Варненска опера

Второто издание на Пролетния салон на изкуствата е за всички любители на музиката, литературата и танца. Събитието се провежда под патронажа на кмета на Община Варна Иван Портних и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит..

обновено на 04.04.19 в 10:57

PAINOUT в ефир и на живо в Радио Варна

25 март, понеделник, Концертното студио Радио Варна, начало 21.30 часа. Варненската прогресив/алтърнатив група PAINOUT ще изнесе едночасов концерт на живо в ефира на Радио Варна. Изпълнението ще бъде излъчено пряко в предаването "От другата страна" (с..

обновено на 22.03.19 в 14:12

ОТ ДРУГАТА СТРАНА с група L.S.D.D. на живо в ефира на Радио Варна

Варненската метъл група L.S.D.D. представи на живо своя дебют "Limbo" в ефира на Радио Варна.  Домакин на събитието е предаването за екстремна музика " От другата страна ” с водещ Мартин Николов, което през тази година отбелязва своята 13-годишнина...

публикувано на 05.03.19 в 14:12

Гонг концерт „SeAcret Sounds”

ЗИМНАТА ПРИКАЗКА ПРОДЪЛЖАВА - концерт на „SeAcret Sounds” с ГОНГ и ДРЕВНИ СВЕЩЕНИ ИНСТРУМЕНТИ Гонгът и Древните свещени инструменти са използвани от хилядолетия за лечение и медитация. Те създават гама от звуци, които възстановяват нормалните честоти на..

обновено на 07.01.19 в 17:06

Коледен концерт с музика на Учителя П. Дънов и класическа музика

8 декември, събота, Концертно студио на Радио Варна, 13.00 часа Коледен концерт с музика на Учителя П. Дънов организира Фондация "Слово" в Радио Варна. Очаква ви един красив и стилен концерт, който ще ви зареди с предколедно настроение и позитивни..

обновено на 07.12.18 в 13:05

Матине с Марио Ангелов

Пианистът Марио Ангелов ще свири творби от Бах, Хайдн, Моцарт и Бетовен. Събитието е част от програмата на  Есенния салон на изкуствата- Варна 2018. Организатор е дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна. В програмата: 1.J. Haydn –..

обновено на 16.11.18 в 16:23

Новият албум на Zootcase представен в Радио Варна

Zootcase представиха новия си албум на живо пред публика в Концертното студио на Радио Варна. На българска сцена музикантите бяха подкрепени от тромпетиста Нейко Бодуров . Кейс Шафрат е холандски певец и композитор със солидна кариера зад гърба си...

публикувано на 14.07.18 в 14:09