Каквото посеем…

БНР Новини
Адриана Алексиева, Лиляна Миткова (права), Яна Петрова, Стефка Мечкарова, Никола Йолчев, Моника Владимирова и Мирослава Васева (отляво надясно) в студиото на програма „Христо Ботев“
Снимка: Емил Николов

Каквото посеем, това ще пожънем, казва народът ни и тази негова мъдрост е приложима във всичките ни дейности. Но особено чувствителни ставаме, когато видим резултатите от посятото в душите на децата ни. В предаването „Познати и непознати“ от 2 ноември отново разговаряхме за грижите към децата и резултатите, на които се радваме.
Гости в студиото бяха младите ни колеги Моника Владимирова, Яна Петрова, Мирослава Васева и Николай Йолчев. Те са част от екипа на вестник „Бухлар“, чиито първи брой бе представен на 28 октомври. Вестникът се списва от учениците от столичното 109 ОУ „Христо Смирненски“.
В разговора ни се включиха и хората, които първи са ги повели по пътечката на журналистиката – учителката им Адриана Алексиева и Стефка Мечкарова, председател на сдружение „Св. Иван Рилски“, с чиято помощ се реализира този проект.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!