Петролът поскъпва в началото на седмицата

Цената на черното злато скача с почти 2% тази сутрин, след като Венецуела обяви, че производителите на петрол от ОПЕК и извън ОПЕК са близо до достигане на споразумение за регулиране на добивите. В същото време сблъсъците в Либия повишиха..

публикувано на 19.09.16 в 10:57

Златото отстъпи до 2- седмично дъно

Златото се понижи до 2- седмично дъно, притиснато от силното покачване при долара поради добрите данни за потребителските цени в САЩ. Вниманието на пазарните участници тази седмица ще е насочено към предстоящите заседания на Федералния резерв и..

публикувано на 19.09.16 в 07:40

Спад за петрола и в петък

По време на азиатската търговска сесия цената на петрола се понижи, като натиск върху черното злато оказват очакванията на инвеститорите за повишаване на производството от Нигерия и Либия и ръстът на петролните запаси в САЩ. На Нюйоркската стокова..

публикувано на 16.09.16 в 10:38

Златото без промяна в очакване на данните от САЩ

Цената на златото остава без значително изменение на старта на търговията днес, като инвеститорите на финансовите пазари очакват пресните макроикономически показатели за американската икономика по-късно през деня. При електронната търговия на..

публикувано на 16.09.16 в 10:08

Китайските пазари на златоостават затворени днес

Златото спадна в очакване на решението на Фед през следващата седмица. Освен това Китайските пазари ще останат затворени днес, а те са едни от основните участници на този пазар. Търговията в момента отново започна да приближава подкрепата при..

публикувано на 16.09.16 в 08:49

Петролът на 2-седмично дъно

Цената на петрола пада до най-ниските си нива за последните две седмици днес на фона на продължаващите притеснения за свръхпредлагането на световните пазари. Петролът тип Брент, търгуван в Лондон, за доставка през ноември достигна дневен..

публикувано на 15.09.16 в 14:55