Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Звездите на театъра се събират в Разлог

Фото: www.razlog.bg
Тази вечер в Разлог се откриват театралните празници. За трета поредна година градът е домакин на седмицата, в която се играят най-добрите спектакли през годината.

"Звездите на театъра" 2014 е едно от най-очакваните събития от жителите и гостите на туристическия район. И тази година празниците имат своя жанров акцент. Комедията ще властва на сцената на културния дом в града. Организаторите - община Разлог и актрисата Нона Йотова обещават на своята публика незабравима театрална седмица.

Преди първата постановка тази вечер звездите на театъра ще преминат по червен килим и под арка от цветя и билки, както подсказва Еньовден. В началото на афиша е постановката "Смях в залата", а билетие за нея бяха продадени още преди седмица. Заглавията "Скъперникът", "На другата сутрин" и класическата английска комедия "Волпоне" също имат своята вечер в театралната палитра.

Специален гост на третите театрални празници в Разлог ще бъде Милен Русков, по чийто роман "Възвишение" е направен едноименният спектакъл и който единодушно беше обявен за събитие в съвременната българска литература от критиците и читателите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!