Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

"Обичам те... мое море" - новата песен на Вили (тромбониста) и неговото (весело) Брас село

Мишо Йосифов и Вили Стоянов
Гостува ни Вили Стоянов от Брас Асоциация, от фестивала БраЗоБраЗие, от BrassVillyDJ, който каза, че най-обича да го представят като Вили тромбониста. Дойде, за да представи новото си парче - "Обичам те". А то е веселяшко, измислено в колата някъде около Лозенец, заедно с едно хоро, което скоро също ще види бял свят.

"Обичам те" е без претенции, без амбиции, без "лустросване" (иначе казано, леко фалшивите моменти не са поправяни, както често се случва при някои световно известни, любими на Вили формации, за да се запази емоцията на момента).

Без всичко това, но пък с много настроение, много от сърце, с една запомняща се темичка и с изброяването на всички любими места по Черноморието - и на север, и на юг. Вили каза, че парчето вече е "изпробвано" пред публика и тя (публиката) веднага се включила - защото всички искаме да заявим любовта си към морето. Нали?!

Така че чуйте какво още каза Вили Стоянов - за въпросната песен, заминаването на Мишо Йосифов на турне с Пинк Мартини и защо тромбонистите и тромпетистите са в основата на толкова от хубавите неща в музиката.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!