Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Акценти
Ед

Ед Шийрън се готви за тотално доминиране от двата бряга на Атлантика

бзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица В седмицата на излизането на дългоочаквания нов проект No.6 Collaborations Project Ед Шийрън е на гребена на вълната и в Америка, и във Великобритания. Актуалният му сингъл I..

публикувано на 12.07.19 в 10:54
В студиото на Радио София...

Гостува ни човекът-оркестър Стефан Вълдобрев

В „Настроение с Лили“ днес гостува известният български актьор, автор и изпълнител, композитор и режисьор Стефан Вълдобрев. Той ще разкаже за актуалните си проекти, коментирайки и своите песни в плейлистата. Заедно с тях ще звучат и хитове на U2,..

публикувано на 11.07.19 в 10:25
Стинг

Стинг отмени втори концерт за три дни

Британският певец Стинг отмени втори концерт за три дни. С искрено съжаление съобщаваме, че концертът на Стинг... в Мюнхен, Германия трябва да бъде отменен, тъй като той все още не се чувства добре и е посъветван да не се изявява от неговия..

публикувано на 10.07.19 в 11:14

Малума ще пее на 10 юли в София

Дуети с Шакира, песен с Мадона, четвърти студиен албум, световно турне - и това само за няколко месеца. Впечатляващо, нали?! Ясно е, че става дума за Малума. Хуан Луис Лондоньо Ариас е името му, роден е в Меделин (така се казва и песента му с Мадона,..

публикувано на 09.07.19 в 13:12
Мария Илиева

Любо Киров, Графа и Стефан Илчев - гости в турнето на Мария Илиева

Любо Киров, Графа и Стефан Илчев са специални гости на турнето на Мария Илиева. Първият концерт е на 9 юли в Античния театър, в Пловдив, и ще бъде с участието на Любо Киров. На 14 юли публиката в летния театър на Бургас ще види за пръв път заедно на..

публикувано на 08.07.19 в 11:50
Хърби Хенкок, Куинси Джоунс и Чик Кърия гледат към Джейкъб Колиър

Детето-чудо, което стана Айнщайн на джаза

Началото на лятото е и начало на големите фестивали. В първия юлски "Слънчев джаз+" се пренасяме в Монреал, където според книгата на рекордите е най-големият джаз-фестивал в света. "Джаз+" му е гостувал в 1997 г., а и много след това сме разчитали на..

публикувано на 07.07.19 в 07:35
Шампионите от двете страни на Атлантика - Калид и Ед Шийрън

Калид запазва шампионската титла в Щатите, Ед Шийрън доминира на Острова

Обзор на еърплей класациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Без промяна на върха в американският поп радио чарт и втора седмица на номер едно за Talk на Калид. Свежата соул електроника, в която участва британското дуо Дискложър..

публикувано на 05.07.19 в 11:26
Знаковата песен „Rock Around the Clock“ е изпята от Бил Хейли през 1956 година

Автентична американска музика по случай 4 юли слушаме в „Настроение с Лили“

Днешният брой на предаването е посветен на Деня на независимостта - 4 юли, най-големия празник на Съединените американски щати.  По този повод в плейлистата са включени някои от най-автентичните американски музикални стилове като кънтри, блус, блуграс,..

публикувано на 04.07.19 в 10:30

"A to Jazz" - този уикенд в Южния парк

Фестивалът "A to Jazz" е едно от най-интересните летни събития в София. Тази година ще се състои на 5, 6 и 7 юли в Южния парк в София. Петър Димитров от организаторите разказа пред Радио София повече за програмата на фестивала. Тя включва..

публикувано на 01.07.19 в 17:12
Акордеонистът Джани Коша (вляво) и Джанлуиджи Тровези

Каква е връзката между Умберто Еко и тандема Джани Коша - Джанлуиджи Тровези

Последният юнски "Слънчев джаз+" остава в първата си част верен на италианската вълна, с която посрещнахме лятото преди седмица. Този път протагонистите са други, но историите, които разказват, са не по-малко вълнуващи. Началото е посветено на един..

публикувано на 30.06.19 в 07:35