Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

BIGBANDA - независими музиканти и визуални артисти на "Беглика фест"

Фото: facebook
BIGBANDA е обединение на независими музиканти и визуални артисти, а вече и танцьори, в една структура, едно пространство, където членовете са напълно равнопоставени. То се ражда от желанието им за свобода на изразяване, както и възможността да си помагат, да творят и споделят музиката си.

Сред групите в него са: „Попара”, Fly Me To The Moon, Space Dub Jammers, трип-хоп/ембиънт бандата Cheaptrix, бийтбокс изпълнителят Александър Деянов - Skiller и др.

Музикантите от BIGBANDA ще се включат и в тазгодишното издание на фестивала "Беглика фест", за който цяла седмица Радио София раздава покани. За първи път те ще имат отделна сцена, организират и два уоркшопа.

Констанца Илиева се срещна с Александър Евтимов, един от основателите на музикалната платформа. Чуйте какво каза той.

В навечерието на фестивала, в „Ритъмът на лятото“, малко преди новините в 11:00 ч., ви задаваме различни въпроси, на които, ако отговорите правилно, попадате в списъка на гостите и ще можете да се наслаждавате на "Беглика фест" на живо и безплатно.

Въпросът в сряда е „Колко дни продължава Беглика фест“? Телефонът за участие е 02 963 56 50. Можете да се обаждате до 14:00 часа. Победителят във вторник е Роберт Караджов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!