Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Жестоко убийство потресе жителите на видинското село Извор

Фото: архив

Жестоко убийство потресе жителите на видинското село Извор. Жертвата е арендатор на земеделска земя в региона. Извършителите все още не саизвестни - съобщиха от прокуратурата.

54-годишният земеделски производител е открит мъртъв в къщата си от кметския наместник на село Извор. Полицейски служители от Белоградчик установили, че по трупа има видими следи от насилие. В къщата имало множество разхвърляни вещи и липсвал лекият автомобил на мъжа, разказва съседка на жертвата:

Изчезнал е и му няма колата. Кметът го е търсил, обаче не може да го намери - един-два дни и накрая той е отишъл в тях вечерта и го намира в банята. А колата с документите е изчезнала. Цялото село се е уплашило.

Безспорно се касае за убийство, съобщи заместник окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев:

Безспорно установено е, че се касае за насилствено причинена смърт, тоест за убийство. След получения сигнал е започнато незабавно досъдебно производство. Извършват се необходимите процесуално-следствени действия с цел откриване на извършителя на престъплението.

Директорът на Областната дирекция на МВР-Видин Константин Джунински допълни, че процесуално-следствените действия са приключили и отрече информацията, че мъжът е бил измъчван.

Трупът е транспортиран във Видинската болница за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!