Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Фондация "За нашите деца" организира юбилейна пета вечер на добродетелите

Фондация "За нашите деца" организира юбилейна пета вечер на добродетелите от 19 часа и 30 минути в София. Благотворителното събитие има за цел да набере средства, с които да се насърчи пълноценното развитие на най-малките. Идеята е да се подкрепят родителите на деца със затруднение в развитието и да им се осигури постоянна семейна среда.

Тази година, инициативата провокира да потърсим онези мигове, които не винаги помним, но влияят за формирането ни като личностите, които сме днес. От раждането, до първите три години, защото ние знаем, че може би са най-важните от живота на човека. Тогава се развиват най-добре клетките на нашия мозък. Стимулират се чувствата по възможно най-силен начин - отбелязва Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на фондацията и допълва.

Нашата цел е да привлечем вниманието на много гости тази вечер и с тяхната подкрепа и дарения, ние да можем да спасим поне 500 деца, които в България да живеят в първите години от живота си под грижата на семейство, а не в социален дом.

Събитието ще предложи изпълнения с уникални аранжименти на изявени музиканти, в дует с лидери от бизнес-средите, известни личности и грижовни родители на деца, със специфични потребности.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!