Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Режисьорът Захари Паунов бе открит мъртъв в автомобила си край Каблешково

| обновлено 30.10.14 18:09
Фото: БГНЕС

Режисьорът Захари Паунов, който изчезна преди дни, е открит мъртъв в автомобила си в крайпътно дере близо до Каблешково. Паунов беше обявен за издирване след участието си на кинофестивал във Варна. 

Таванът на автомобила е забелязан от жена в автобус, пътуващ между Ахелой и Каблешково. Сигналът е подаден в Полицейско управление Поморие в 8.12 ч. Говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева съобщи подробности за открития мъртъв режисьор.

При извършената проверка е констатирано, че това е лек автомобил "Хонда Сивик" със софийска регистрация, който отговаря на издирвания от служителите на варненската полиция във връзка с изчезването на режисьора Захари Паунов. За нас, почти на 90 процента, самоличността се потвърждава по визуални признаци. Назначени са множество експертизи и се изчаква извършването на аутопсия с цел точното изясняване на причините за настъпване смъртта на мъжа.

Близките на режисьора са уведомени и пътуват към Бургас, за да направят разпознаването. Всичко по описанието и облеклото обаче съвпада с това на Захари Паунов, добави Рандева.

Най-вероятно се касае за самостоятелна катастрофа, но какви са причините за настъпването й, дали се касае за неизправност на автомобила или за здравословен проблем, на този етап все още е рано да се каже.  

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!