Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Баща уби 2-годишната си дъщеря и се самоуби

Вчера 33-годишен мъж е убил 2-годишната си дъщеря и се е обесил на терасата на апартамента си. Инцидентът е станал в столичния квартал "Редута". Телата са открити от бабата на момиченцето. Тя подава и сигнала в полицията.

При огледа е установено, че по тялото на момиченцето има следи от насилие.

Момиченцето е живяло при майка си, която е била разделена с бащата от близо две години, но той често е взимал дъщеря си.

По информация на "Хоризонт" мъжът се казва Николай Ценов и е наркозависим. Той е живял на първия етаж  в жилищен блок. Съседи обясниха, че често е бил агресивен:

Ту е агресивен, ту не е. Аз лично съм влизал в пререкание с него. Спре ми пред гаража, направи се на интересен, не иска да си мръдне колата. На майка ми беше крещял преди две-три години, пак за същото. Не можем да си изкараме колата, той нещо се беше размрънкал. Все пак майка ми е жена.

Днес ще бъде установена точната причина за смъртта на 2-годишното дете, обясниха от СДВР. Вероятно по-късно през деня ще бъде извършен втори оглед на мястото на престъплението.

По непотвърдена информация 33-годишният мъж е оставил и предсмъртно писмо, в което обяснява, че майката няма вина за случилото се.

Николай Ценов е с множество криминални регистрации, част от тях за грабежи и наркотици.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!