Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Спечелилите второ място на детската "Евровизия" Крисия, Хасан и Ибрахим се завърнаха в България

Фото: БГНЕС
Минути след 17 ч. на летище София пристигнаха Крисия, Хасан и Ибрахим, които спечелиха престижното второ място в конкурса за детска песен на "Евровизия" в Малта. Тримата бяха посрещнати от близки и почитатели на ВИП терминала на аерогарата. В първите си думи пред българските медии развълнуваната и усмихната Крисия заяви, че е уморена, но щастлива и че не съжалява, че не е спечелила първото място на детската "Евровизия" в Малта:

Много се радвам, че съм избрана точно на второ място, каза тя и описа очакванията си за бъдещето така: Да продължавам да пея и да се справям с всички трудности.

Крисия каза още, че заедно с Хасан и Ибрахим са много доволни от представянето си на конкурса. 

На Терминал 1 на летище София се бяха събрали много близки и почитатели на Крисия, Хасан и Ибрахим. Чакащите полета от Малта бяха както от София, така и от други градове в България. За "Хоризонт" един от феновете на трите млади звезди заяви:

Много се гордея с тях, с това, което постигнаха. А те постигнаха толкова много, колкото други известни личности за 20 години не можаха да постигнат. И това е голямо постижение за нашата държава и голям престиж и ние много се гордеем с тях и много ги обичаме.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!