Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Ина Ананиева: Имаме ужасно много работа

Ина Ананиева: Имаме ужасно много работа
Фото: ЕПА/БГНЕС

Имаме ужасно много работа, за да ни видите във формата, в която бяхме миналата година на световното. Ще правим някои дребни корекции по съчетанията, но нищо кардинално. Момичетата играха много стабилно в многобоя и бяха по-добри, това заяви треньорката на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева при завръщането на тима от Гран при на Москва

Честно казано, не сме очаквали такова начало, нашите цели за това състезание бяха съвсем различни. Получи се най-доброто и взехме насред Москва златен медал. Харесаха ни съчетанията, казаха ни, че са много различни от всички останали, което беше целта. Вече съм спокойна, от тук нататък само работа предстои. Мисля, че сме от отборите, с които ще се съобразяват през тази година, но това е само един турнир, от тук нататък ни предстоят сериозните състезания, така че не искам да изпадам в излишна еуфория, каза още Ананиева.


В Москва българските гимнастички спечелиха златен медал в многобоя и сребърно и бронзово отличие във финалите на отделните уреди.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!