Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Светлозар Лазаров: Работи се по две версии за убийството на Боби Белята

Светлозар Лазаров
Фото: БГНЕС

Полицията работи по две версии за убийството на Борис Борисов - Боби Белята, който беше застрелян преди ден в столицата. Това съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Според едната версия, по която полицията работи за убийството на Боби Белята, става дума за финансови взаимоотношения между криминално проявени лица. Това уточни главният секретар на МВР.

Втората версия, по която работи полицията за инцидента, е за неуредени лични взаимоотношения, пак между криминално проявени лица.

Главният секретар на МВР обаче съобщи, че полицията среща трудности в това да установи с кого е бил на среща Боби Белята във вечерта, преди да го застрелят. Мястото е на броени метри от затворническото общежитие в Казичене, а там охраната се поема от лица, които излежават присъди, обясни главният секретар на МВР. Мястото няма видеонаблюдение и поради тази причина полицията все още не може да изясни кой е човекът, който е уговорил среща на Боби Белята, преди той да бъде застрелян.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров коментира и инцидента от изминалата нощ, при който полицаи простреляха със стоп патрон 38-годишен мъж, който ги нападна с нож. Според главния секретар на МВР инцидентът е станал, тъй като мъжът най-вероятно е бил употребил алкохол, а може би и някакви опиати. Мъжът е леко ранен и е настанен в болница за лечение. При инцидента няма пострадали полицаи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!