Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

ГЕРБ подкрепя кметът на Русе Пламен Стоилов за нов мандат

Фото: БГНЕС

Настоящият кмет на Русе Пламен Стоилов е кандидатът, на който отново ще заложат в предстоящата битка за кметския стол от партия ГЕРБ. Това обяви заместник-председателят на партията Цветан Цветанов и представи останалите кандидатури за общински кметове в областта. 

Пламен Стоилов направи това, което беше мечта за много русенци да се случи в Русе и в общината. Пламен направи това, което всъщност е важно за бъдещето на русенци, но е важно за бъдещето на региона, в който живеете тук всички.

Останалите кандидати за кметове на общини са: за Борово - Валентин Великов, за Вятово - Димитър Денев, за Сливо поле - Валентин Атанасов, за Ценово - Петър Петров, за Две могили - Христина Евтимова и за Иваново - Георги Миланов.

В битката за Русе засега са ясни само имената на Божидар Йотов от БСП, Стилиян Стефанов от АБВ и доктор Камен Милков от "Нова алтернатива".

Очаква се Патриотичният фронт и реформаторите да обявят кандидатурите си, като не е изключено двете парламентарни групи да обединят силите си за местния вот през есента.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!