Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Все още се издирва шофьорът, блъснал две жени в Стара Загора

Фото: БГНЕС

Полицията в Стара Загора все още издирва шофьора, който вчера блъсна 2 жени на пешеходна пътека в града и избяга. 65-годишна жена почина на място, а друга е в болница без опасност за живота. 60-годишната жена е претърпяла три сложни операции, съобщи за „Хоризонт“ д-р Желязко Желязков, заместник-директор на университетската болница. 

На ранената жена са извършени остеосинтетични операции на дясното подбедрие, дясното бедро и дясната ръка. В момента се намира в Отделението по анестезия и реанимация на болницата в стабилно състояние. Снощи е била разпитана от следовател. Образувано е досъдебно производство по случая.

Нейка Тенева - заместник окръжен прокурор и говорител на Окръжната прокуратура, съобщи, че са назначени две съдебно-медицински и техническа експертиза. Ще бъдат иззети и всички записи от двете камери, които са монтирани на автогарата и на магазин „Практис“, които биха могли да са заснели автомобила, който блъсна двете сестри. Проблемът е, че камерите на търговските обекти са с ниска резолюция, също така зависи накъде са били насочени в момента на произшествието.

От полицията призовават всеки, който може да даде информация за катастрофата, да се обади на тел. 112, като обещават анонимност.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!