Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

При три тежки катастрофи загинаха двама души, а други четирима пострадаха сериозно

Фото: БГНЕС

При три тежки катастрофи на различни места загинаха двама души, а други четирима пострадаха сериозно. 
56-годишен мъж от Карлово загина на място, след като управляваната от него кола беше ударена от влекач, влязъл в насрещната лента на подбалканския път София-Бургас. Съпругата на загиналия е с фрактури и наранявания. 
На изхода на Пловдив в посока Пазарджик загина велосипедист, блъснат от лека кола със софийска регистрация. 

Трима младежи са пострадали при катастрофа край Гоце Делчев. Най-тежко ранено е 15-годишно момиче, което е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

По информация на полицията 24-годишният младеж, който е управлявал леката кола, е предприел рисково и забранено изпреварване и се е ударил в насрещно движещ се автомобил. Тримата пострадали са от близкото село Буково и са се връщали от дискотека в Гоце Делчев.

Четирима души са ранени при катастрофа на  пътя Бургас-Варна. Те са настанени в  болница "Света Анна" във Варна, няма опасност за живота им. Инцидентът е станал на разклона за село Бенковски. Водач на лека кола губи контрол, навлиза в насрещното платно и се блъскал в други два автомобила. Причините се изясняват. В момента на мястото има задръстване, но пътят е проходим.

Катастрофа е станала на магистрала Тракия при 188 километър по посока София. 
Временно е ограничено движението по активната и аварийната лента. Движението се осъществява в изпреварващата лента и се регулира от "Пътна полиция".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!