Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Пол и Ринго от "Бийтълс" отговарят на въпроси на фенове днес във "Фейсбук"

Излезе нов филм за групата, режисиран от Рон Хауърд

БНР Новини
Рон Хауърд, Ринго и Пол
Фото: facebook

Поводът за тази "интернет среща" е новият документален филм за "великолепната четворка" от Ливърпул. Той е направен от режисьора Рон Хауърд, който също ще присъства и ще отговаря на евентуални въпроси.

Заглавието на филма е The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years.

Рон Хауърд е интересна личност - най-добре познат у нас като режисьор, той от малък играе във филми (два много популярни някога сериала -  The Andy Griffith Show и Happy Days), както и в "Американски графити" на Джордж Лукас. Иначе е режисирал филми като "Далече, далече", "Аполо 13", "Красив ум" (за който получава "Оскар"), "Da Vinci Code". И сега Рон се е заел да покаже отново историята на "Бийтълс" - на онези незабравими години на "бийтълсманията", за годините на турнета "по осем дни в седмицата". В документалния филм има непоказвани кадри, кадри от фенове (събрани чрез призиви в Туитър и Фейсбук), както и любопитни малки истории - като тази на 14-годишната Сигърни Уивър, която Рон Хауърд открива да гледа "срамежливо" към "бийтълсите" в един от записите; или спомена на Упи Голдбър за първият ѝ "Бийтълс концерт". Има (възстановени) кадри на "четиримата от Ливърпул" малко след паметната им поява в "Шоуто на Ед Съливан", по време на мини турне в САЩ на сцената на DC Coliseum във Вашингтон с една от най-рокаджийските им песни - "I saw her starnding there".  Това е филм, който безспорно ще развълнува всички, които обичат "Бийтълс" или спомена за тях - това са най-хубавите им години, те са млади, те са на върха, те са заедно и творят музикална история.
А днес от 14.40 българско време Пол и Ринго заедно с Рон Хауърд ще отговарят на въпросите, които почитателите им са задавали на официалната им страница. Преживяване от нов тип за едни отминали, но незабравими времена.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!