Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

БСП има алтернативен план за развитие на страната

Фото: БГНЕС

БСП има алтернативен план за развитие на страната, в който акцент са повишаването на доходите, както и защитата на малките и средните предприятия, а също и стимулирането на родното производство.

Партията започва обсъждането на документа в цялата страна от следващата седмица, съобщи председателят на БСП Корнелия Нинова:
Промяната на начина на управление на страната, на взимането на решенията, на преразпределяне на продукта на България - това ще доведе до промяна във всички останали сфери.

И второто е, за нас изключително важна тема, бедността - чрез икономически мерки за развитие на икономиката, чрез образование, здравеопазване, демографски проблеми, да помогне за повишаване на доходите,
допълни лидерът на БСП.

БСП няма отношение към състава на служебния кабинет на новоизбрания президент
Румен Радев, посочи още лидерът на партията. От БСП нито ще предлагат министри в този кабинет, нито ще дават оценки на избраните от генерал Радев лица, подчерта Нинова:
Ще има правила в тази държава и те ще се спазват! Конституцията, законите и правилата казват, че служебният кабинет се прави от президента на Републиката.

Според Нинова приетият от правителството днес план за борба с битовата престъпност е
предизборен трик.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!