Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Михаела Маевска: Вдигнахме летвата, ако си изиграят съчетанията, момичетата трябва да вземат медал на световното

Фото: БГНЕС

От нашия отбор се изисква на световното първенство в Пезаро да се представи поне така, както сега игра на финалите в Казан. Там наистина се представиха много добре. Смятам, че достатъчно сме вдигнали летвата от началото на годината и ако на световното си изиграят съчетанията, мисля, че трябва да вземат медал, така бившият капитан на ансамбъла, спечелила бронзов медал от Игрите в Рио де Жанейро, и сега помощник треньор, Михаела Маевска коментира предстоящото участие на отбора на световното първенство по художествена гимнастика в Пезаро (Италия).

Отборът в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова спечели сребърен медал във финала с две въжета и три топка на световната купа в Казан (Русия). Състезанието беше последна проверка преди световното първенство в Пезаро (Италия) от 30 август до 3 септември.

Първите два дни беше малко по-трудно. В крайна сметка нямахме груба грешка, но така ...не ни стигна килима, малък се оказа. Но, втория ден играха много хубаво. Аз не съм виждала да играят така чисто, две съчетания на състезание, добави Маевска.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!